Du kan stödja blåsorkesterns verksamhet genom att vara passiv medlem. Det kostar endast 100 kr/år o familj! Som medlem får du rabatt på inträdet till våra arrangemang och får möjlighet att deltaga i våra resor till olika musikevenemang. Välkommen!

Vill du var med?

Vill du vara med och spela i blåsorkestern? Det finns alltid plats för nya musiker. Du kanske har spelat förr och åter vill vill börja med det och känner att nu är det dags igen. Tveka inte! Kontakta musikledaren för mer information.

Ljungby blåsorkesters

Ordförande: Joakim Svensson

Kassör: Jonas Karlsson

Ljungby blåsorkester

Ljungby Blåsorkester har gamla anor. Dess föregångare bildades redan i slutet på 1800-talet och ombildades 1945 till den nuvarande föreningen. Orkestern har allt sedan dess varit ett välkänt begrepp i Ljungby och har ett trettiotal aktiva musiker under ledning av Kenneth Lindblad. Övningar och en del konserter hålls i vår egen lokal - godsmagsinet. Är du intresserad av att vara med i orkestern? Kontakta då Kenneth Lindblad. Vill du istället vara med bland drillflickorna kontaktar du Eva Hedvåg. Se kontaktuppgifter under länken Kontakt!

1:a maj

Det är tradition att blåsorkestern marscherar genom Ljungby tidigt på morgonen den 1:a maj varje år. Med musik väcker vi då stadens invånare.

Ljungby Blåsorkester 70 år

2016 fyllde Blåsorkestern 70 år. Detta firade vi genom att ha en stor konsert på Grand i Ljungby.

Ljungby blåsorkester på Youtube

För att se och höra Ljungby Blåsorkester Klicka här.

Copyright © 2013 All rights reserved Ljungby blåsorkester webbansvarig redaktion@ljungby-blasorkester.se